8 причини да изберем почивка в Обзор

Курортен комплекс Обзор е разположен в югоизточната зона на България. Славата му се носи с чудната плажна ивица достигаща 8 км. Години наред Обзор привлича хиляди туристи не само от страната, но и от чужбина, а днес е сред най-предпочитаните места по нашето черноморие.

Едно не голямо морско курортче предлага широко отворени порти, гостоприемно посрещане и атрактивни летни оферти.

Ако търсите романтика, чар и екзотичност, то в Обзор има начин да ги получите. Предлагаме ви 8 причини, заради които да изберете почивка в Обзор:
  1. Разположен на възлово място около множество други морски курорти и градове, сред които Бурса, Варна, Слънчев бряг, Несебър Обзор се откроява с автентичност, слънчева усмивка и много настроение.
  2. Интересни места за разглеждане, изключителни условия за настаняване и почивка, динамика за тези, които я търсят и релакс за онези, които са избрали да почиват. Всичко това гарантира Обзор.
  3. В списъка с места за разглеждане може да бъдат поместени Музея на Обзор, който пази останки на храма на Юпитер храма. До града се намира и местност „Камъните“, а нея туристите могат да разгледат и преди или след посещение на градския плаж и само с разходка по алеите, водещи право към нея.
  4. Първомайската поляна е друго приятно и тихо кътче, разполагащо се на един километър от града. Там се намира и чешма, от която тече лековита вода.
  5. Красиви и предлагащи отмора са парковете в града Обзор, те обещават сянка и изход от лятната горещина.
  6. На самия център на Обзор се издига чуден фонтан, а по основата му са изписани имената на града, кито е сменял не един път. В тази част туриста може да се полюбува и на часовникова кула със съвременна архитектура.
  7. И след всички тези очарователни картини, като, че ли най-силен интерес буди крепостната стена достигаща 6 м в дебелина. Някога тя е бранела местните от набезите през Константинопол, а дължината и се е простирала чак до Белград.
  8. Около град Обзор се намират и небезизвестните местност Кале и крепост Козяк.

И ако тази кратка справка в автентичния дух на Обзор е събудила интереса и у вас, сега може да посетите „Резервация.bg”, за плануваната ваша почивка.

Прочети още за

НаСеверозапад.Ком

След като прочете тази статия значи северозападът ти е интересен. Сподели и ти нещо за него във форума ни.

0 коментара

Напиши коментар